Voor Fairfood ontwikkelde ik in samenwerking met buro RuSt weer een nieuwe animatie, deze keer over hun hele mooie tool ALIGN!

ALIGN is een interactieve gids, die agrifoodbedrijven helpt bij het realiseren van leefbare lonen en inkomens. Welk onderzoek naar leefbare lonen is er al gedaan? Bij welke researchinstellingen kan je terecht? Kan je dit alleen of heb je partners nodig? Wie kunnen die partners zijn? ALIGN biedt het antwoord op deze vragen door het werk van vooraanstaande organisaties en experts samen te brengen en behapbaar te maken. Zo zie je door de bomen het bos weer en kunnen hele mooie ambities worden waargemaakt!

ALIGN is ontwikkeld door het Living Wage Lab (Fairfood en Hivos) en Rainforest Alliance, met support van de Duitse Federal Ministry for Economic Cooperation and Development, geïmplementeerd door GIZ.

Kijk voor meer informatie op https://align-tool.com/

Buro RuSt ontwikkelde voor deze animatie het concept, storyboard en illustraties, en ik heb die tot leven gebracht in de animatie en sound design, met muziek gecomponeerd door Axel Lukkien.

  • Klant Fairfood
  • Jaar 2020
  • In samenwerking met Buro RuSt